Logo-for-studieven

Værksted - Bliv superstudent

Det her er værkstedet. Mere præcist er det værkstedet, hvor du lærer, hvordan du bliver en superstudent. Men hvad er en superstudent i det hele taget?

En superstudent er kort sagt en studerende, der er seriøs omkring sit studie og virkelig giver sig 100%. Det betyder ikke at du som superstudent skal skippe alle festerne og gå glip af alt det sjove. At være superstudent betyder heller ikke at du skal sidde derhjemme og læse hele tiden.

Nej, en superstudent fordeler blot den tid han eller hun har til rådighed så godt som muligt. Med planlægning og lidt struktur kan det hele blive langt mere overskueligt og du vil blive langt mindre stresset. Derudover handler det om at tage brugbare noter, således at du ikke skal læse pensum én gang mere, når eksamen står for døren.

Derudover er der måder, hvorpå du kan øve dig i at blive, ikke blot en hurtigere læser, men også at rent faktisk at huske det du læser. Huskekoderne finder du under 'mnemoteknik' i menuen til højre, hvor du desuden finder andre tips og idéer til, hvordan du kan blive bedre som studerende.

For at opsummere:

Tips:
#1: Planlæg din tid.
#2: Husk materialet og gør det nemt for dig selv.
#3: Ta' gode noter og undgå dobbelt op på pensum.

Det er altså ikke umuligt at blive superstudent, hvis du virkelig gerne vil.
Held og lykke :)